Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

500 ml HDPE "karos szórófejes" palack

250 Ft + ÁFA
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 60!
Cikkszám: FP035
Elérhetőség: Raktáron

Paraméterek

Temékkód FP035
Hasznos térfogat 500 ml
Alapanyag HDPE (polietilén)
Szintjelző csík nincs
Záró elem FP080 - 28/410 karos szórófej

Leírás

Ajánlott alkalmazási területek: Az 500 ml-es HDPE "karos szórófejes" palackot háztartás-vegyipari termékek, autóápolási termékek, ablaktisztító folyakékok, tűzhely- és fémtisztítók, csempe- és mosdótisztítók, szaniter tisztítók, jégoldók, kő- és síremléktisztító szerek tárolására ajánljuk.

Szín: Elsősorban natúr színben készülnek. Vevői igényre, megfelelő darabszám rendelése esetén színes termékek gyártását is vállaljuk.

Megjegyzés: A palackkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre kapcsolattartó munkatársunk tud bővebb információkkal szolgálni.

Főbb jellemzők:

  1. Tartósság: Az HDPE anyag kiváló tartósságot és ütésállóságot biztosít, ellenáll a különféle vegyszereknek, olajoknak és savaknak, így kiválóan alkalmas vegyipari vagy műhely környezetben történő használatra.

  2. Könnyű szállítás: A palack könnyedén mozgatható és szállítható. Az anyag könnyű súlyú, mégis erős, így ideális választás szállítási és raktározási célokra.

  3. Higiénia és könnyű tisztíthatóság: Az anyag sima felülete könnyűvé teszi a tisztítást és a fertőtlenítést, ami fontos az élelmiszeripari vagy egészségügyi környezetben történő felhasználás során.

  4. 500 ml űrtartalom: Ez a palack méretének köszönhetően ideális választás otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra. Elég nagy ahhoz, hogy elegendő folyadékot tartalmazzon, ugyanakkor elég kompakt ahhoz, hogy könnyedén tárolható legyen.

  5. Karos szórófej: A karos szórófejes kialakítás lehetővé teszi a könnyű adagolást és szórást.