Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

1000 ml PET palack (Kaposvári)

153 Ft + ÁFA
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 50!
Cikkszám: FP049
Elérhetőség: Raktáron

Paraméterek

Temékkód FP049
Hasznos térfogat 1.000 ml
Alapanyag PET
Szintjelző csík nincs
Alapértelmezett záró elem FP075 - PCO1810 "Garanciazáras"
További választható záró elemek FP076 - PCO1810 "Gyerekzáras"; FP077 - PCO1810 "Flip top"; FP078 - PCO1810 "Push pull"

Leírás

Ajánlott alkalmazási területek: Az 1000 ml-es PET palackot (Kaposvári) háztartás-vegyipari termékek, nyári és téli szélvédőmosó folyadékok, fagyálló folyadékok, desztillált vizek, építő és asztalosipari adalékanyagok, hígítók, pácok, szintetikus és ásványi olajok, elektromos és motoros láncfűrészek lánckenőolajának csomagolására ajánlott alkalmazni.

Szín: Víztiszta színben készülnek.

Megjegyzés: A palackkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre kapcsolattartó munkatársunk tud bővebb információkkal szolgálni.

Főbb jellemzők:

  1. Kiváló minőségű PET anyag: A palack tartós és könnyű, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamot, és áttetszősége révén könnyen látható a benne levő folyadék mennyisége is.

  2. Praktikus kialakítás: A palack ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a könnyű fogást és adagolást. A szorosan záródó kupakkal megakadályozható a csepegés és a szivárgás, így a benne tárolt folyakék hosszabb ideig megőrzi a minőségét.

  3. Tágas kapacitás: A 1000 ml PET palack (Kaposvári) tágas kapacitással rendelkezik, így nagyobb mennyiségű folyadék tárolására is alkalmas. 

  4. Könnyű tisztíthatóság: A PET palackok kialakításuk miatt, könnyen tisztíthatóak.